Kan dolaşımını ne hızlandırır bu sebze ve meyveler anında etki gösteriyor!

Kan dolaşımını hızlandırmak için ne yapmalı? Kan dolaşımını hangi besinler hızlandırır? Tüm vücudu etkileyen kan dolaşımını hızlandırmak için…

BADEM

Gün içerisinde kişiye enerji vermekler beraber böbrekte iltihap oluşumlarına karşı etkili bir besindir. Aynı zamanda karaciğer böbrek ağrılarını gidermektedir

badem-cm9t.png

ADAÇAYI 

Kan dolaşımını yavaşlaması demek sonucunda yorgunluk, halsizlik ve sürekli uyuma isteği gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz bu durumun önüne geçmenin en etkili yollarından biri de ada çayı tüketmektir. Kan dolaşımını hızlandırmasının yanında cilde canlılık kazandırarak hücreleri yenilemektedir.

adacayi-VU92.jpg

AVOKADO

Kalori bakımından bir tık yüksek olmasına rağmen en iyi antioksidan işlevini görmektedir. 

ekran-resmi-2018-07-23-10-og5I.png

ALOE VERA

Geçmişten günümüzde kadar ”güzellik” iksiri olarak bilinen ve güzelliği desteklemesinin yanında bir çok alanda da kullanılmaktadır. Bunlardan biri de kan dolaşımını hızlandırmaktadır. Vücudunuza yaptığınız masaj sayesinde sıcaktan oluşan kaşıntıların üstesinden gelmektedir.

aloe-vera-BiY2.jpg

AYRIKOTU 

Ayrı kotunun en belirgin özelliklerinden biride idrar söktürücü işlevini görmesidir. Böbrek taşı sorunu yaşayanlar için taşın düşürülmesine yardımcı olmaktadır. 

ayrik-otu-BTWH.jpg

AHUDUDU

Ahududu, kanı temizleyerek vücuttaki toksinleri atmaya yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda kabızlık sorunu yaşayanlar için alternatif bir çözüm yoludur.

ahududu-cayi-lZc9.jpg

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir