Bebeklerin saçları nasıl uzar aloe vera mucizesine inanamayacaksınız!

Hamilelik döneminde çocuğunuzun saçlarını rapunzel gibi uzun saçlı olarak hayal ediyorsanız bebeğinizin saçlarını doğduktan sonra gürleştimek ve saç diplerinden sağlıklı bir şekilde saç çıkmasına yardımcı olacak bazı saç uzatma tüyolarını elmaelma.com olarak bir araya getirdik. Aloe vera, badem yağı gibi oldukça etkili olan yöntemleri bebeğinizin saçlarına uygulayabilirsiniz! Evde bebeğin saç bakımı nasıl yapılır? Sorusuna yanıt arayanlardansanız işte bebeğin saçının uzamasına yardımcı alternatif seçenekler…

BADEM YAĞI YÖNTEMİ!

Özellikle yetişkinler arasında oldukça popüler olan yöntemlerden biri de badem yağıdır. Saç uzatmada, saça ve saç diplerine bakım yapmada oldukça etkili olan badem yağını bebeğinizin saç bakımında da kullanabilirsiniz. Badem yağının içerisinde bulunan A, B1, B2, E ve B6 vitamini saçları beslemede oldukça etkilidir. Bebeğinizin saçlarının daha sağlıklı uzaması için avucunuza bir miktar badem yağı dökerek bebeğinizin saç derisine  bastırmadan masaj yaparak uygulamak yeterli olacaktır. 

ALOE VERA İLE SAÇ BAKIMI

Aloe vera bitkisinden bir parça kestikten sonra içerisindeki jeli tahta kaşık yardımı ile çıkarın. Daha sonra aloe vera jelinizin içerisine bir miktar su karıştırdıktan sonra bebeğinizi banyosunu yaptırdıktan sonra elde ettiğiniz karışım ile saçlarını yıkayın. Böylelikle bebeğinizin saç bakımını yaparak saçlarının  daha sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olacaksınız!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir